Bedrijfsruilverkaveling een optie?

Deventer gaat onderzoeken of via vrijwillige bedrijfsruilverkaveling iets te doen is aan de leegstand in kantoren. De raad steunde woensdag een plan van Gemeentebelang (GB). De stad kent een enorme leegstand aan kantoorpanden. Herontwikkeling blijft vanwege de verplichting naar zittende huurders, vaak zonder succes.

Gemeentebelang denkt via ruilverkaveling de impasse te doorbreken. Volgens Erik Stegink (GB) moet het mogelijk zijn via om door ruilen deze kantoorpanden weer bezet te krijgen, terwijl andere complexen weer leeg komen, Daardoor ontstaan mogelijkheden voor transformatie naar bijvoorbeeld woningen.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Deventer Huisgenoten genoodzaakt om te stoppen met lounge en instroom niet vitale ouderen.

Deventer Huisgenoten is met haar huiskamerformule een succesvol voorbeeld van een gemeenschap ...