Xander Houtkoop wijst contract GAE af

Xander Houtkoop heeft een sterk verbeterde contractaanbieding van zijn club GAE afgewezen. Het huidige contract van de 24-jarige speler loopt dit seizoen af. Hij kan daardoor komende zomer de club transfervrij verlaten. Houtkoop speelt sinds medio 2011 voor GAE. Vorig seizoen maakte hij 14 doelpunten in de Jupiler League. Hij kwam in de Eredivisie tot dusver tot drie doelpunten en drie assists. Houtkoop doorliep de jeugdopleiding van sc Heerenveen en belandde via FC Emmen in 2010 bij Heracles Almelo.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Politie krijgt melding dat voetganger is aangereden op de Wellekade, automobilist zou zijn doorgereden

De politie moest de afgelopen nacht met spoed naar de Wellekade omdat ...