Wilpse Dijkschool Twello moet deuren sluiten

De Wilpse Dijkschool in Twello moet na dit schooljaar mogelijk de deuren sluiten. Dat wil Stichting Archipel, waar de school onder valt.  Er zitten maar 39 leerlingen op de school, en dat zijn er te weinig. In de gemeente Voorst moeten scholen minimaal 51 leerlingen hebben. Ouders zijn het niet eens met het plan. Er is door de medezeggenschapsraad een negatief advies gegeven over sluiting. Omdat Stichting Archipel dat advies naast zich neer mag leggen, richten de ouders de pijlen nu op de gemeente Voorst. Die bepaalt of de school echt dicht gaat.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Gemeenteraad Apeldoorn wil eerste vuurwerkvrije gemeente worden

De gemeenteraad van Apeldoorn wil een algeheel verbod op het afsteken van ...