Op dinsdag 3 december houdt de brandweer Olst-Wijhe de jaarlijkse (formele) korpsavond en zetten we o.a. de collega's die weer hard hebben gestudeerd of een mijlpaal in hun vrijwilligerschap hebben bereikt in het zonnetje.

Korpsavond brandweer Olst-Wijhe 2013

De avond is dit jaar extra bijzonder vanwege de aanstaande overgang van de gemeentelijke brandweer naar de Veiligheidsregio IJsselland per 1 januari 2014.

Hierbij nodigen wij u van harte uit om bij deze korpsavond aanwezig te zijn. Deze bijeenkomst vindt van 20:00 tot 23:00 uur plaats in het gemeentehuis te Wijhe. De toespraak van de brandweercommandant, de heer M. Kluin start om 20:15 uur en de toespraak van burgemeester Ton Strien om 20:45 uur. Aansluitend vindt de uitreiking van de diploma’s en oorkondes plaats.

 

Over Salland TV

x

Check Also

DeventerWint laat van zich horen: Met toeters en bellen aandacht voor windmolenproblematiek

Om de raadsleden van de gemeente Deventer wakker te schudden en de ...