Snelweg A1 tussen Apeldoorn en de Duitse grens wordt de komende jaren verbreed.

Snelweg A1 richting Duitsland wordt verbreed

Dit heeft verkeersminister Melanie Schultz vandaag besloten. Doel is de doorstroming van het verkeer van en naar Duitsland te verbeteren.  “Dit is een van de belangrijkste oost-westverbindingen van ons land en de capaciteitsuitbreiding verbetert de doorstroming en de verkeersveiligheid,” aldus Schultz. De A1 zal over ongeveer 60 kilometer worden verbreed naar twee maal vier rijstroken. Het wegverbredingsproject gaat in totaal zo’n 400 miljoen euro kosten en moet in 2020 zijn afgerond.

Over Salland TV

x

Check Also

Omroep Gelderland en RTV Oost slaan de handen ineen en presenteren: Het debat van het Oosten

In het kader van de komende verkiezingen presenteren Omroep Gelderland en RTV ...