Bij kinderopvang Sam&Ko van Raster wordt voor 60 tot 70 medewerkers ontslag aangevraagd.


Veel ontslagen bij Raster Kinderopvang

Personeel is maandagavond op de hoogte gebracht van de reorganisatie, die over twee jaar moet zijn afgerond. De ouders zijn per brief op de hoogte gesteld. De directie zegt dat de reorganisatie nodig is omdat de omzetten in de kinderopvang sinds eind 2011 gestaag teruglopen als gevolg van minder vraag naar kinderopvang. Bij Sam&Ko werken 250 mensen. De afgelopen twee jaar heeft Sam&Ko al een aantal locaties gesloten of samengevoegd.

De directie gaat ervan uit dat de inkomsten van de kinderopvang, en dus ook van Sam&Ko, de komende jaren verder zullen teruglopen. Sam&Ko heeft zo’n 40 locaties in Deventer voor kinderopvang, peuterspeelzalen buitenschoolse opvang en gastouders.

Over Salland TV

x

Check Also

Speelgoedmuseum opent op 1 september weer de deuren

Het Speelgoedmuseum aan de Brink in Deventer opent woensdag 1 september voor ...