Op zaterdag 19 en zondag 20 oktober 2013 houdt de MSCD open dagen.


Open dagen Modelspoorbaanclub Deventer

Tijdens die dagen kunt u kennis maken met de Modelspoorclub in al zijn facetten. De Modelspoorclub is 3 jaar geleden begonnen met het geheel vernieuwen van de modelspoorbanen. Wij willen u graag laten zien hoe het er nu uit ziet. Alle banen zijn in bedrijf. Aan de Marklinbaan wordt de laatste hand gelegd. De N-baan ondergaat een totale metamorfose. De H0-baan is rijklaar en ziet er mooi uit, wordt gewerkt met het aanbrengen van de juiste scenery. De jeugdbaan vordert ook gestaag en krijgt nu zijn vaste vorm.

Ook zijn er tijdens de open dagen demonstraties zoals bomen maken, gebouwen maken, elektronica etc. Hebt u zelf een modelspoorbaan thuis of wil die gaan bouwen, kom eerst bij ons geheel vrijblijvend kijken, misschien dat wij u goede adviezen kunnen geven.

Graag tot ziens op de open dagen vanaf 10.00-16.00 uur. Nijmegensestraat 15009D (zijstraat Brandweerkazerne), volg aanwijzingsborden.

Toegangsprijs volwassen 2 euro, tot 12 jaar 1 euro

Bent u niet in de gelegenheid ons te bezoeken, kom dan eens geheel vrijblijvend.

Clubavond, woensdagavond van 19:30 – 22:30 uur.

Daarnaast zijn wij ook aanwezig op dinsdagavond van 19:30 tot 22:00 uur en zaterdagmorgen van 10:00 tot 12:30 uur.

Over Salland TV

x

Check Also

DeventerWint laat van zich horen: Met toeters en bellen aandacht voor windmolenproblematiek

Om de raadsleden van de gemeente Deventer wakker te schudden en de ...