In een huis in Zutphen heeft de politie donderdagavond twee doden gevonden.


Doden in woning Zutphen

Het huis staat aan de J van Oldenbarneveldtstraat. Wat er is gebeurd en hoe lang de twee al dood waren, is onduidelijk. Ook over de identiteit en het geslacht van de doden en over de omstandigheden is nog niets bekend. Agenten waren rond half 7 ‘s avonds naar het huis gegaan na een melding. Wat de melding was en van wie die kwam, kon de woordvoerder niet zeggen. De omgeving van woning is afgezet.

Buurtbewoners vertelden aan de regionale publieke omroep Omroep Gelderland dat in het huis sinds kort een man en een vrouw woonden. Zij zouden veel overlast in de buurt veroorzaken. Omwonenden zouden geregeld hebben geklaagd bij de politie en de woningbouwvereniging. De buren zouden echter “al een tijdje” niets meer hebben gehoord van het stel. 

 

Over Salland TV

x

Check Also

Droogtestuwen helpen boeren bij extreem weer: “We denken in kansen”

Tropische hitte en flinke stortbuien; ze gaan in Nederland hand in hand. ...