Sportbedrijf Deventer moeilijk te doorgronden

Het is moeilijk om vast te stellen of het Sportbedrijf Deventer, waar De Scheg en het Borgelerbad, onderdeel van uitmaken een rol speelt om mensen in Deventer meer te laten bewegen. Dat concludeert het onderzoeksbureau Partners+Pröpper. Dat bureau onderzocht in opdracht van de Rekenkamer-commissie van de gemeente Deventer de doelmatigheid en doeltreffendheid van het Sportbedrijf. De raad wil weten wat de effecten zijn van de subsidie en hoe zich het geld met de gemeentelijke beleidsdoelen verhoudt. Dat is moeilijk vast te stellen. Ook onderhoud in relatie met subsidie blijft onduidelijk. Om meer inzicht in te krijgen, adviseert het bureau de raad om meer concrete, beter te evalueren doelen vast te stellen.

 

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Politie krijgt melding dat voetganger is aangereden op de Wellekade, automobilist zou zijn doorgereden

De politie moest de afgelopen nacht met spoed naar de Wellekade omdat ...