Het is moeilijk om vast te stellen of het Sportbedrijf Deventer, waar onder meer De Scheg en het Borgelerbad onderdeel van zijn, een rol speelt bij de Deventerse doelstelling om mensen meer te laten bewegen.


Sportbedrijf Deventer moeilijk te doorgronden

Dat concludeert tenminste het onderzoeksbureau Partners+Pröpper in dit rapport. Het bureau onderzocht in opdracht van de Rekenkamer-commissie van de gemeente Deventer de doelmatigheid en doeltreffendheid van het Sportbedrijf. De raad wil weten wat de effecten zijn van de subsidie en hoe zich het geld met de gemeentelijke beleidsdoelen verhoudt. Dat is moeilijk vast te stellen. Ook onderhoud in relatie met subsidie blijft onduidelijk. Om meer inzicht in te krijgen, adviseert het bureau de raad om meer concrete, beter te evalueren doelen vast te stellen.

Over Salland TV

x

Check Also

Organisatie Diekdaegen heeft vier genomineerden voor Kei van Wijhe

WIJHE – Vier inwoners van Wijhe komen in aanmerking voor de ‘Kei ...