Pasar Malam Asia van 16 tot en met 18 aug Americahal Apeldoorn

Een bezoek aan Pasar Malam Asia, van één van de grootste organisaties in Nederland, is bijzonder. U ervaart een waar tropisch uitstapje in eigen land. Met het hele gezin gezellig Oosters vertoeven op een plekje in Nederland. Waan uzelf in tropische sferen tijdens een wandeling door de Aziatische avondmarkt, waar het licht is gedimd en de geuren van overheerlijke oosterse gerechten en de klanken van Indonesische gamelan muziek je zintuigen tot het uiterste prikkelen. Pasar Malam Asia richt zich niet alleen op Indonesië. De aanwezige stands bieden ook artikelen aan uit andere Aziatische en zelfs andere tropische landen. De Pasar Malam Asia is daarmee uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende multiculturele evenementen in ons land.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Salland Sport/interview: Freddy Wolterink zit op z’n plek bij HHZD en verlengd contract

Freddy Wolterink heeft zijn contract verlengd bij HHZD. Ook volgend seizoen traint ...