Vrijdagmorgen 2 augustus net na 11.00 uur moest de brandweer met spoed naar een brand aan de Binnensingel 60 te Deventer.

 

Brand Binnensingel

Het bleek dat er een tuinbankje in brand stond. De brand was binnen 10 minuten onder controle. Buurtbewoners kwamen met blussers aanrennen om te helpen.  De bluswerkzaamheden zijn wel enige tijd vertraagd omdat de achtertuinen afgesloten bleken en voorzien van een metalen hekwerk.  

Na 10 minuten was er een buurtbewoner die beschikte over de sleutels van de hermetisch afgesloten achtertuin. De brand leidde tot hevige rookontwikkeling.Vanwege het gevaar van uitbreiding heeft de brandweer assistentie gevraagd. FotoGeerars.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Organisatie Diekdaegen heeft vier genomineerden voor Kei van Wijhe

WIJHE – Vier inwoners van Wijhe komen in aanmerking voor de ‘Kei ...