Boekenmarkt live bij RTV Oost

RTV Oost gaat de kijkers ook dit jaar weer informeren over de Deventer Boekenmarkt. Op zondag 4 augustus zal RTV Oost in de boeken duiken. De live tv-uitzending vanaf de Deventer Boekenmarkt is van 11.00 tot 13.00 uur. De presentatie wordt gedaan door Jan Medendorp. Hij wordt bijgestaan door verslaggever Bart Kieft die over de Boekenmarkt loopt en in gesprek gaat met standhouders en bezoekers. In de uitzending wordt een beeld geschetst van het evenement dat jaarlijks wordt bezocht door ruim 125.000 boekenliefhebbers.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Politie krijgt melding dat voetganger is aangereden op de Wellekade, automobilist zou zijn doorgereden

De politie moest de afgelopen nacht met spoed naar de Wellekade omdat ...