Het Deventer stadsbestuur wil het eenvoudiger maken om zonne-energie op te wekken.

Nog een poging voor zonne-energie in Deventer

Het college wil een duurzaam energielandschap maken tussen het bedrijventerrein en de A1. Zonnepanelen op daken van huizen, stallen en bedrijfshallen is al mogelijk. Het college heeft nu een ontwerp-structuurvisie voor zonne-energie vastgesteld. Deze visie verruimt mogelijkheden voor het opwekken van zonne-energie. De raad neemt naar verwachting in het najaar een besluit over de visie. Het onderwerp staond al eerder op de agenda van de raad, maar haalde het niet omdat de financiele onderbouwing niet haalbaar bleek.

Over Salland TV

x

Check Also

Heer en Mevrouw Reins-Melenhorst, Schuilenburg 27 in Raalte 60 jaar getrouwd

Afgelopen maandag 19 augustus waren de heer en mevrouw Reins-Melenhorst, Schuilenburg 27 ...