Caféruzie loopt uit de hand

APELDOORN – De politie in Apeldoorn heeft zaterdagnacht de handen vol gehad aan een uit de hand gelopen caféruzie. Er vielen zeker 4 gewonden, 11 verdachten zijn aangehouden. De zaak werd kort en klein geslagen. De problemen begonnen nadat enkele vechtersbazen, die eerder uit de zaak aan de Marktstraat waren gezet, met versterking terug kwamen om verhaal te halen. Daarop ontstond een vechtpartij tussen het personeel en de groep. Daarbij werd geslagen met stokken en latten.

De politie hield in en in de omgeving van de zaak 11 verdachten aan. Die zijn 19 tot 37 jaar oud en komen onder meer uit Wezep, Apeldoorn en Polen. Eén gewonde ligt nog in het ziekenhuis. De politie vraagt getuigen zich te melden.Mogelijk hebben getuigen met hun mobieltjes opnamen gemaakt van de vechtpartij. Die kunnen zich melden

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Gemeenteraad Apeldoorn wil eerste vuurwerkvrije gemeente worden

De gemeenteraad van Apeldoorn wil een algeheel verbod op het afsteken van ...