17-jarige meisje dodelijk verongelukt

Woensdagmiddag is een 17-jarig meisje uit de gemeente Voorst om het leven gekomen bij een ongeval. Dit gebeurde op de kruising Kuiperstraat / Deventerweg in Terwolde. De politie onderzoekt de toedracht. Zowel het 17-jarige meisje als de vrachtwagen reden omstreeks 14.30 uur op de Kuiperstraat en wilden rechts afslaan richting Deventerweg / Bandijk.  Bij het afslaan kwamen het meisje en de vrachtwagen door onbekende oorzaak met elkaar in aanrijding. Het meisje overleed ter plekke aan haar verwondingen. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval. Een gedeelte van de Kuiperstraat en de Deventerweg zijn nog afgesloten voor onderzoek, de Bandijk is open voor het verkeer.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Lichaam gevonden in vermissingszaak

De politie heeft zondagmiddag een lichaam gevonden in de zoektocht naar de ...