Een 25- jarige Deventenaar heeft afgelopen maandag 10 jaar cel gekregen voor de doodslag op Frans Harks.


10 jaar cel voor doden Harks

De rechtbank acht het wettig en overtuigend bewezen dat de 25-jarige zijn toenmalige huisgenoot in november 2011 met één of meer messen zwaar heeft toegetakeld op het Zwarte Pad in Twello. Tevens heeft hij geprobeerd hem te wurgen. De rechtbank is ervan overtuigd dat Harks aan de gevolgen van dit lichamelijk geweld is overleden. Het motief van het geweld tegen Harks is en blijft onduidelijk. Het OM had ook 10 jaar geëist. De rechtbank heeft de moeder van het slachtoffer, ruim 16.000 euro schadevergoeding toegewezen.

 

Over Salland TV

x

Check Also

Verlaagde Wellepad weer toegankelijk voor publiek

Het gebiedsafsluiting na overlast door feestende jongeren is weer ingetrokken. Dat wil ...