De Deventer club versloeg donderdagavond thuis in de eerste wedstrijd Volendam met: 3-0.

De Eredivisie komt er aan voor GAE

Zondag is de return wedstrijd. Xander Houtkoop, Jarchinio Antonia en Marnix Kolder scoorden voor de Eagles. De Deventer club degradeerde 17 jaar geleden uit de eredivisie. FC Volendam beëindigde het duel met tien man na de tweede gele kaart voor Paul de Lange in de 79ste minuut. Na afloop van de wedstrijd leek het erop dat Go Ahead Eagles de promotie naar de eredivisie al binnen had.

Tientallen uitgelaten supporters stormden na de wedstrijd het veld van de Adelaarshorst op en vierden alvast een kampioensfeestje met de spelers en met elkaar. Sommige fans wilden zelfs de middenstip te stelen, maar dat lukte niet helemaal. Foto’s: FotoGeerars.nl


Over Salland TV

x

Check Also

Verlaagde Wellepad weer toegankelijk voor publiek

Het gebiedsafsluiting na overlast door feestende jongeren is weer ingetrokken. Dat wil ...