De PvdA wil opheldering van minister Schippers over de bouw van een schaatstempel in Almere.

Vragen over schaatsen in Almere

Kamerlid Van Dekken heeft vragen aan haar gesteld. Aanleiding is het advies van de schaatsbond KNSB en sportkoepel NOC*NSF om de nieuwe schaatshal van Nederland niet in Heerenveen, maar in Almere te bouwen. De PvdA wil van Schippers weten of de keuze voor Almere gevolgen heeft voor de betrouwbaarheid van de KNSB, omdat de schaatsbond zich twee jaar geleden committeerde aan Thialf als schaatscentrum. De partij maakt zich ook zorgen over de gevolgen van het besluit voor de werkgelegenheid in Heerenveen en omgeving. Het finale besluit moet nog vallen.

 

Over Salland TV

x

Check Also

Doe mee en win gratis toegangskaarten voor Julianatoren!

Van 8 tot en met 14 juni 2015 geven we iedere dag ...