Twee Zwollenaren van 21 en een man van 20 uit Hasselt werden de afgelopen week aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de gewapende overval op de Mc Donalds aan de Floresstraat.

Viertal aangehouden voor overval Mc Donalds Zwolle

Ook een 21-jarige vrouw werd aangehouden voor de overval. Zij is inmiddels weer in vrijheid gesteld. Twee verdachten zijn donderdag 16 mei voorgeleid bij de Rechter Commissaris. Deze heeft de mannen voor 14 dagen in bewaring gesteld. De derde verdachte zal vandaag worden voorgeleid. De overval werd gepleegd op zondag 27 januari. Twee mannen kwamen kort na middernacht aanlopen via de Mc Drive. Ze bedreigden een medewerkster met een vuurwapen en namen de kassalade mee.

Over Salland TV

x

Check Also

Vrijstaand fietspad dijk Wilp-Deventer

De provincie Gelderland gaat werken aan de aanleg van een vrijliggend fietspad ...