De PVV is volgens de laatste peilingen van Maurice de Hond op dit moment de grootste partij met 27 zetels.

PVV weer de grootste

De VVD stijgt in de laatste peiling van Maurice de Hond drie zetels ten opzichte van vorige week en komt daarmee uit op 24 zetels. De PVV zou als er vandaag verkiezingen worden gehouden, de grootste partij zijn met 27 zetels. Dat blijkt zondag uit de wekelijkse peiling van Maurice de Hond. De PvdA verliest een zetel ten opzichte van de peiling van vorige week en staat op 20 virtuele zetels. De PvdA heeft  nu nog 38 zetels in de Tweede Kamer.

De SP is de derde partij in de peiling van De Hond met 21 zetels, dat zijn er twee minder dan vorige week. Oorzaak van al die verschuivingen is volgens de opiniepeiler de grote onzekerheid bij de kiezers. Maar liefst 35 procent van de ondervraagden weet niet wat ze zullen stemmen. Dat is een historisch hoge score, aldus De Hond.

Over Salland TV

x

Check Also

Doe mee en win gratis toegangskaarten voor Julianatoren!

Van 8 tot en met 14 juni 2015 geven we iedere dag ...