Minder toerisme naar Deventer

Het aantal toeristische dagjes bezoeken van Nederlanders aan Deventer is vorig jaar opnieuw gedaald. In 2012 ontving Deventer ongeveer 819.000 bezoekers die samen 1.472.000 bezoeken brachten aan de stad en omgeving. Een jaar eerder kwamen er nog 856.000 bezoekers met samen 1.655.000 bezoeken. Dit blijkt uit onderzoek door NBTC-NIPO dat diverse toeristische cijfers bijhoudt, waaronder het stedelijk dagelijks bezoek door heel Nederland. Deventer neemt al jaren deel aan dit doorlopende onderzoek.

 

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Politie krijgt melding dat voetganger is aangereden op de Wellekade, automobilist zou zijn doorgereden

De politie moest de afgelopen nacht met spoed naar de Wellekade omdat ...