Jongen in paasvuur geduwd

Een jongen van 18 jaar uit Twello is in de nacht van zondag op maandag in een paasvuur in Teuge geduwd. Hij liep ernstige brandwonden op. Een 15-jarige jongen uit Voorst is aangehouden als verdachte. Omstanders probeerden het slachtoffer direct na het incident te koelen. De jongen is daarna eerst naar het ziekenhuis gebracht en later naar het brandwondencentrum in Beverwijk. De verdachte was niet meer bij het paasvuur aanwezig toen de politie daar aankwam. Hij is thuis aangehouden. De politie heeft al mensen gesproken die bij het vuur stonden, maar is nog op zoek naar meer getuigen.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Gemeenteraad Apeldoorn wil eerste vuurwerkvrije gemeente worden

De gemeenteraad van Apeldoorn wil een algeheel verbod op het afsteken van ...