Op zondag 7 april tussen 10.00-16.00 uur wordt op Erve Nienhuus aan de Oxersteeg 7 in Bathmen alweer voor de zesde keer de Lente Fair gehouden.

Lente Fair Bathmen

Inmiddels hebben al een kleine 100 deelnemers zich aangemeld met een enorm uiteenlopend aanbod van allerlei producten gericht op het ‘buitenleven’ gevoel. Allerhande proeverijen en workshops, demonstraties met honden, een open training van de Deventer Rugby Club ‘The Pickwick Players’ en een Rad van Fortuin t.b.v. Brooke Hospital for Animals vullen het programma.

Speciaal voor kinderen tot 12 jaar is er tussen 10.00 – 12.00 uur een Hondenshow. Wie heeft de leukste en liefste hond? Ras of geen ras, groot of klein, alles is welkom! Inschrijven kan vanaf 10.00 uur: elk half uur start een nieuwe ronde. Een deskundige jury zal alle deelnemers beoordelen en ieder dier krijgt een rapport. Per categorie zijn een aantal mooie prijzen te winnen. Dus schrijf je in en DOE MEE!

De Lente Fair is een uitje voor het hele gezin: van demonstraties met tuinmachines, mini-workshops sieraden maken, tot met z’n allen op de foto voor een gezinsportret in landelijke sfeer. En, er zijn er allerlei kinderactiviteiten:  er wordt geschminkt, er zijn pony’s om te aaien of om zelfs een ritje op te maken en er komen allerlei andere knuffelbare boerderijdieren.

Inlichtingen:  0570-544155 of kijk op www.erve-nienhuus.nl                                                              

Entree:  € 2,50 per persoon  – inclusief 1 consumptie. (kinderen tot 12 jaar gratis)                           

Parkeren:  gratis  (hoek Gorsselseweg / Oxersteeg).

Over Salland TV

x

Check Also

DeventerWint laat van zich horen: Met toeters en bellen aandacht voor windmolenproblematiek

Om de raadsleden van de gemeente Deventer wakker te schudden en de ...