De twee jeugdspelers van Voetbalvereniging IJsselstreek die zaterdagmiddag betrokken waren bij een vechtpartij op het veld zijn geroyeerd door de club.


Spelers IJsselstreek geroyeerd na vechtpartij

De spelers van 16 en 17 jaar worden ervan beschuldigd een 19-jarige tegenspeler geschopt te hebben, terwijl hij op de grond lag. De aanleiding zou een overtreding van een speler zijn geweest. Vervolgens ontstond er een vechtpartij op het veld van Voetbalvereniging Columbia uit Apeldoorn. Voetbalvereniging IJsselstreek is geschokt door de zaak. De spelers zijn dan ook direct geschorst. De jongens zijn aangehouden. Ook de KNVB stelt een onderzoek in.

Over Salland TV

x

Check Also

Vrijstaand fietspad dijk Wilp-Deventer

De provincie Gelderland gaat werken aan de aanleg van een vrijliggend fietspad ...