Hof misleid in de Deventer moordzaak

Telefonie- en dna-experts hebben het hof in de Deventer moordzaak verkeerd ingelicht en misleid. De advocaat van de veroordeelde draagt in de zaak vijf nieuwe feiten aan. Dat blijkt uit het herzieningsverzoek dat advocaat Geert-Jan Knoops donderdag indient bij de Hoge Raad, zo schrijft de Volkskrant. Knoops kondigde in 2011 al aan met een herzieningsverzoek te komen. Op de blouse van het slachtoffer, weduwe Jacqueline Wittenberg, zit volgens de advocaat veel minder dna-materiaal van de vermeende dader Ernest Louwes dan het Nederlands Forensisch Instituut betoogde.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Politie krijgt melding dat voetganger is aangereden op de Wellekade, automobilist zou zijn doorgereden

De politie moest de afgelopen nacht met spoed naar de Wellekade omdat ...