Juwelier overvallen

APELDOORN – Een man heeft woensdagmiddag rond 13.45 uur een overval gepleegd op een juwelier aan de Koninginnelaan in Apeldoorn. De overvaller riep ‘open de kassa of ik steek’. Er raakte niemand gewond. Hij is er met een onbekende buit vandoor gegaan. Volgens de politie is de dader blank met donkerblond haar, ongeschoren en rond de 45 jaar. Hij droeg een zwarte regenjas en reed op een zwarte fiets richting de wijk De Parken. Het was de tweede keer dat de juwelier werd overvallen. Na de eerste overval zijn er beveiligingscamera’s opgehangen. Op beelden daarvan is de overvaller te zien.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Gemeenteraad Apeldoorn wil eerste vuurwerkvrije gemeente worden

De gemeenteraad van Apeldoorn wil een algeheel verbod op het afsteken van ...