Illegale houseparty

De politie heeft zaterdagmorgen vroeg een einde gemaakt aan een illegale houseparty in Schoonheten. Het muziekfeest had plaats in een leegstaande kalkoenenstal op een landgoed aan de Schoonhetenseweg. Omwonenden ergerden zich aan de houseklanken die tot in de verre omtrek te horen waren en riepen de hulp in van de politie. De agenten troffen bij aankomst zo’n dertig jongeren aan in de stal. De jongeren gaven gehoor aan het verzoek van de politie het feest te stoppen. In de loop van de ochtend keerden de feestgangers terug om de stal schoon te maken.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Heilige Lebuinus Parochie op weg naar 2025

FOTO: archief De Lebuinusparochie gaat een nieuwe toekomst tegemoet, waarin heel veel ...