Prostituees overvallen

Een overvaller heeft zondagochtend prostituees in Deventer met een mes gedwongen om geld en hun mobieltjes af te staan.

De dader sloeg tussen 06.30 en 07.00 uur zijn slag aan de Bokkingshang en ging er vandoor in een donkerkleurige middelgrote auto. Het signalement: donker getinte huidskleur, kort zwart haar, leeftijd 20 à 30 jaar en ongeveer 1.80 meter groot. De man heeft een normaal postuur en was gekleed in een driekwart lange zwarte jas met bontkraag. Hij droeg een spijkerbroek met laaghangend kruis en zwarte lakschoenen. Getuigen wordt verzocht de politie te bellen op 0900-8844.

 

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Wandel mee op koningsdag met dé Deventer Koningstocht

Dinsdag 27 april is het weer Koningsdag. Speciaal voor die gelegenheid organiseren ...