In een vakantiewoning op een naturistenpark in Zeewolde is dinsdag een 53-jarige man man uit Deventer dood gevonden.

Deventenaar dood in vakantiewoning

Deze man blijkt de zoon te zijn van een man die een dag eerder in hetzelfde huis levenloos werd aangetroffen. De politie gaat niet uit van een misdrijf. Mogelijk speelt koolmonoxidevergiftiging een rol. De bejaarde man is maandag gevonden, na een melding van voorbijgangers. Een arts constateerde een natuurlijke dood. Dinsdag rond het middaguur is de zoon levenloos aangetroffen.

Die is volgens de politie vermoedelijk na het overlijden van de vader naar de woning gekomen. De brandweer heeft een te hoog gehalte koolmonoxide gemeten, maar het is nog niet duidelijk wat de doodsoorzaak is. Het is volgens de politiewoordvoerder moeilijk na te gaan of dit maandag ook al een rol speelde. De politie onderzoekt de zaak verder.

Over Salland TV

x

Check Also

Thuisbezorglocatie Jumbo feestelijk geopend

Met een druk op de knop onder toeziend oog van wethouder Thomas ...