DALFSEN - Een 21-jarige man uit Wijhe is donderdagnacht aangehouden voor mishandelen van een agent.

Lastige Wijhenaar aangehouden

De man zat in de hal van het politiebureau in Dalfsen, omdat de bestuurder van de auto waarin hij mee had gereden een ademanalyse moest ondergaan. Terwijl agenten bezig waren met de ademanalyse vond de man uit Wijhe het nodig om in de hal tegen een deur te schoppen. Toen ze hem naar buiten dirigeerden  werd hij agressief en sloeg één van de agenten in zijn gezicht. Hierop werd de man aangehouden. Hij verzette zich hevig. Uiteindelijk is hij overgebracht naar het bureau in Zwolle waar hij is ingesloten.

Over Salland TV

x

Check Also

31 organisaties blij gemaakt met Kracht van Salland-cheque

Maar liefst 74 initiatiefnemers uit heel Salland hebben voor 1 maart een ...