TEUGE - De politie is maandag een onderzoek gestart naar de dood van een parachutist bij vliegveld Teuge.

Parachutist dood aangetroffen

Het onderzoek is erop gericht de identiteit van de man vast te stellen en de manier waarop hij om het leven is gekomen. Het lichaam van de parachutist werd aan het begin van de middag door een passant aangetroffen in een weiland aan de Zandenallee in Teuge nabij vliegveld Teuge.

Het is nog niet duidelijk wanneer de man precies is gesprongen. Wel is bekend dat er op maandag 17 december geen parachutisten vanaf Teuge hebben gesprongen. Prioriteit is verder het vaststellen van de identiteit van het slachtoffer zodat de nabestaanden zo snel mogelijk kunnen worden geïnformeerd. Op de plek waar de parachutist is neergekomen, vindt sporenonderzoek plaats. De politie wordt ondersteund door de luchtvaartpolitie.

Over Salland TV

x

Check Also

Omroep Gelderland en RTV Oost slaan de handen ineen en presenteren: Het debat van het Oosten

In het kader van de komende verkiezingen presenteren Omroep Gelderland en RTV ...