Tbs'ers met proefverlof zijn een gevaar zijn voor de samenleving.

Gevaarlijke tbs’ers worden vrijgelaten

Dat staat in de Telegraaf vrijdag. In alle stilte zijn de afgelopen tijd enkele tientallen in tbs-klinieken opgesloten psychopaten doorgestroomd van de zogeheten longstay naar de reguliere afdeling. Vanuit die afdeling mogen ze op begeleid verlof en komen ze uiteindelijk zelfs in aanmerking voor zelfstandig wonen. De longstay-afdelingen werden twaalf jaar geleden ingevoerd voor de zwaarste en al afgeschreven criminelen. Uitgerekend deze gevangenen krijgen een herkansing, aldus de ochtendkrant.

Over Salland TV

x

Check Also

Omroep Gelderland en RTV Oost slaan de handen ineen en presenteren: Het debat van het Oosten

In het kader van de komende verkiezingen presenteren Omroep Gelderland en RTV ...