De PVV heeft schriftelijke vragen gesteld aan de ministers van Veiligheid en Justitie en Sociale Zaken en Werkgelegenheid (integratie) over het Marokkanenprobleem.

PVV stelt vragen over Marokkanenprobleem

In het 20.00 uur-journaal van de NOS werd donderdag bevestigd dat de geweldsproblemen op de voetbalvelden voornamelijk veroorzaakt worden door Marokkanen. De PVV wil graag de reactie hierop van het kabinet. Ook wil de partij weten of het kabinet de visie deelt dat deze geweldsproblemen zich niet beperken tot de voetbalvelden maar veel breder zijn en zich ook manifesteren in het openbaar vervoer, zwembaden, scholen, wijken en het uitgaansleven en ten slotte of het kabinet bereid is Marokkaanse geweldplegers met een dubbele nationaliteit na hun straf te denaturaliseren en ons land uit te zetten?

Over Salland TV

x

Check Also

De NS Dienstregeling per 2 juni

Vanaf 2 juni rijdt de NS een dienstregeling in het nationaal belang. ...