De provincie Overijssel is erg bezorgd over de financiële situatie van de gemeente Almelo.


Almelo flink in de problemen door grondtransacties

De voorzitters van alle raadsfracties zijn in de afgelopen week in het geheim bijgepraat over de situatie. De provincie bepaalt deze maand of de begroting van de gemeente Almelo wordt goedgekeurd of niet. Almelo is voor miljoenen euro’s het schip ingegaan bij investeringen in grond. De gemeente heeft flink reserves moeten aanspreken. De komende weken praten de gemeente en de provincie verder over de financiële problemen. 18 december beslist de provincie of ze de begroting goed- of afkeurt.

Over Salland TV

x

Check Also

Droogtestuwen helpen boeren bij extreem weer: “We denken in kansen”

Tropische hitte en flinke stortbuien; ze gaan in Nederland hand in hand. ...