APELDOORN - De komende week wordt waarschijnlijk cruciaal voor de toekomst van AGOVV.

AGOVV in de problemen

De voetbalclub lijkt in de huidige vorm opnieuw in zwaar weer terecht te gaan komen. Daarom is er een nieuwe Stichting Betaald Voetbal Apeldoorn opgericht, onder leiding van FNV-topman Ton Heerts, die tevens voorzitter is van Apeldoornse Boys. De Stichting maakt dinsdag de plannen bekend voor een doorstart vanuit de huidige club. Dan moeten eerst de problemen tussen de profs en de amateurs van AGOVV uit de wereld. Mede daarom stapte commercieel en technisch directeur Henk Timmer al op bij de club. Als de plannen van de Stichting hem bevallen, keert hij mogelijk toch nog terug.

Over Salland TV

x

Check Also

60-jarig huwelijksjubileum Marinus en Tonny Lammers-Kamphuis

60-jarig huwelijksjubileum Marinus en Tonny Lammers-Kamphuis Marinus (90) geboren en opgegroeid in ...