DEVENTER - Stadstoezicht, de Belastingdienst en de Kansspelautoriteit zijn vrijdagavond een pand binnen gevallen aan de Rielerweg omdat er illegaal gegokt zou worden.

Gokpand Rielerweg opnieuw gesloten

Samen met de politie namen de instanties apparatuur in beslag, maar er werden geen aanhoudingen verricht. Uit onderzoek moet blijken of de officier van justitie tot vervolging over gaat. Het is waarschijnlijk dat het pand gesloten blijft tot het onderzoek is afgerond meldt een woordvoerder van de gemeente. Wanneer dit is kon nog niet worden gezegd. Hetzelfde pand was in het verleden al eens eerder ontruimd in verband met illegale gokactiviteiten. In de tussentijd is geen gokvergunning aangevraagd.

Over Salland TV

x

Check Also

Vrijstaand fietspad dijk Wilp-Deventer

De provincie Gelderland gaat werken aan de aanleg van een vrijliggend fietspad ...