De Raad van Discipline heeft dinsdag uitspraak gedaan in de zaak tegen advocaat Bram Moszkowicz.


Levenslange schorsing advocaat Bram Moszkowicz

De strafpleiter wordt door de Raad van het tableau geschrapt. Dit betekent dat de Raad voornemens is hem uit de advocatuur te zetten. De deken van de Orde van Advocaten heeft de zaak bij de Raad aangebracht. De deken, Germ Kemper, noemde Moszkowicz vorige maand ongeschikt voor zijn vak.

Moszkowicz wordt verweten grote hoeveelheden contant geld van cliënten te hebben aangenomen zonder dit te melden bij de deken van de Orde van Advocaten. De bekende strafpleiter zou ook voorschotten van cliënten niet hebben terugbetaald. Verder deed hij te weinig om zijn vakkennis op peil te houden en was zijn administratie niet op orde.

Over Salland TV

x

Check Also

Omroep Gelderland en RTV Oost slaan de handen ineen en presenteren: Het debat van het Oosten

In het kader van de komende verkiezingen presenteren Omroep Gelderland en RTV ...