ZWOLLE - Tientallen jongeren die vrijdagavond naar het uit de hand gelopen "verjaardagsfeestje" in het Groningse Haren zijn geweest hebben de nacht in Zwolle moeten doorgebracht.

Party jongeren uit Haren stranden in Zwolle

Ze hadden de laatste trein richting Randstad gemist. De politie was uit voorzorg op het station met ongeveer twintig agenten en een paar honden om ongeregeldheden de kop in te drukken maar hoefde niet in actie te komen. In de treinen waarmee de jongeren aankwamen zijn verschillende vernielingen gepleegd. Er sneuvelden ruiten van tussendeuren en er zijn brandblussers losgerukt. De meeste jongeren hebben de cafés in de binnenstad opgezocht en hebben zaterdagmorgen de eerste de beste trein naar huis gepakt.

Over Salland TV

x

Check Also

Organisatie Diekdaegen heeft vier genomineerden voor Kei van Wijhe

WIJHE – Vier inwoners van Wijhe komen in aanmerking voor de ‘Kei ...