DEVENTER - De politie heeft vrijdag na afloop van de wedstrijd GAE - FC Den Bosch twee mannen aangehouden.

Ongeregeldheden na wedstrijd

De twee maakten deel uit van een groep supporters van GAE die uit waren op een confrontatie met Den Bosch supporters. De Eagles-supporters waren na de wedstrijd naar het trainingsveld aan de Brinkgreverweg gegaan waar de bussen van de Den Bosch supporters stonden. Ze gooiden van alles naar de bussen, ook vuurwerk. Ze gingen pas weg toen de politie ingreep met wapenstokken en pepperspray. Er zijn uiteindelijk twee supporters aangehouden. De wedstrijd tussen GAE – FC Den Bosch liep af met een 3-0 overwinning voor de Deventer thuisclub.

Over Salland TV

x

Check Also

Heer en Mevrouw Reins-Melenhorst, Schuilenburg 27 in Raalte 60 jaar getrouwd

Afgelopen maandag 19 augustus waren de heer en mevrouw Reins-Melenhorst, Schuilenburg 27 ...