Geert Wilders gaat "keihard oppositie voeren tegen het vreselijke beleid dat ongetwijfeld gaat komen".


PVV gaat keihard oppositie voeren

Dat zei hij vrijdag na een kort gesprek met Henk Kamp, de verkenner voor de kabinetsformatie. Volgens Wilders moeten de VVD en de PvdA een kabinet gaan vormen, omdat zij de grootste partijen zijn geworden in de verkiezingen van woensdag. Wilders en Kamp spraken minder dan 10 minuten met elkaar. Voor de verkiezingen had Wilders nog aangegeven graag te willen regeren. Hij zei nu ‘met verve’ oppositie te gaan voeren namens de 1 miljoen kiezers die op de PVV hebben gestemd.

Over Salland TV

x

Check Also

Omroep Gelderland en RTV Oost slaan de handen ineen en presenteren: Het debat van het Oosten

In het kader van de komende verkiezingen presenteren Omroep Gelderland en RTV ...