HEETEN – Een 23-jarige automobilist is zondagochtend aangehouden nadat hij met zijn auto was ingereden op een verkeersregelaar op de Skopkesdijk.

Automobilist aangehouden na inrijden op verkeersregelaar

De man uit Heeten negeerde aanwijzingen van verkeersregelaars en reed tegen het verkeer in. Toen hij een stopteken kreeg van een van de verkeersregelaars, negeerde hij ook dit teken en reed de verkeersregelaar tegen de knieën. Omdat deze zelf opzij stapte voorkwam hij erger. Hierop reed de automobilist door maar kon korte tijd later alsnog worden aangehouden. De man bleek onder invloed van alcohol te verkeren. Hij is ingesloten op het bureau en kreeg proces-verbaal.

Over Salland TV

x

Check Also

Vrijstaand fietspad dijk Wilp-Deventer

De provincie Gelderland gaat werken aan de aanleg van een vrijliggend fietspad ...