DEVENTER - De opgestapte D66 wethouder Marleen Huizingh gaat toch gebruik maken van de wachtgeldregeling.


Huizingh pakt toch het wachtgeld

Dat heeft ze laten weten via gemeente woordvoerder Maarten-Jan Stuurman van de gemeente Deventer. Op 20 juli maakte Huizingh na nog geen vier maanden bekend eind augustus als wethouder te gaan stoppen. Stuurman bevestigde Salland TV dat ze aanspraak wil maken op de wachtgeldregeling. Huizingh vertrekt dus als een haas uit het politieke wespennest Deventer. Patrick Sonneveldt, die eerst niet geschikt bleek, die volgt haar op. De beëdiging van Sonneveldt die is al bij de eerste raadsvergadering na de zomervakantie in september, zo hoorde de SallandTV nieuwsredactie vorige week.Over Salland TV

x

Check Also

Hoogspanningslijnen in Raalte gaan ondergronds, mede dankzij bijdrage provincie

Goed nieuws voor Raalte! De hoogspanningslijnen in Raalte Zuid gaan de grond ...