DEVENTER - Het plan voor een zonnepark op het Linderveld, ten noorden van De Vijfhoek, wordt toch nog voorgedragen voor een pilot van het rijk op het gebied van duurzame energie.

Door CDA steun gaat rammelend plan voor zonnepark toch naar Den Haag

Dat heeft  de Deventer raad woensdagavond besloten. Een motie van D66, PvdA, GroenLinks en ChristenUnie om de voordracht alsnog te regelen, kreeg opeens de opvallende steun van het CDA en dat leverde dus een meerderheid op. Volgens Deventer Belang een zeer opvallende turn van het CDA.

De fracties van Gemeentebelang, VVD, Deventer Belang, TROTS en SP gingen dus niet mee met de plannen. Ook nu weer blijkt dat een aantal politieke partijen zich werkelijk niks aantrekt van wat omwonenden ervan vinden.  het begrip van volksvertegenwoordiger is ze gewoonweg vreemd, enkel en alleen om Deventer als “Groene” Gemeente in the picture te krijgen. Want het is natuurlijk makkelijk om als “groene gemeente” op geld van de belastingbetaler mee te liften, want het geld komt toch uit Den Haag. Maar wat als deze pilot weer klaar is en Den Haag met het geld stopt?

Over Salland TV

x

Check Also

Thuisbezorglocatie Jumbo feestelijk geopend

Met een druk op de knop onder toeziend oog van wethouder Thomas ...