Jasper van A., de ex-directeur van het Vitesse-stadion Gelredome, is donderdag veroordeeld tot twaalf jaar cel voor de moord op zijn vrouw.

Ex-directeur Gelredome krijgt twaalf jaar cel voor moord

De oud-directeur sloeg zijn echtgenote in november vorig jaar dood met een honkbalknuppel. an A. kon het niet verwerken dat zijn huwelijk dreigde te stranden. Het Openbaar Ministerie (OM) eiste vijftien jaar cel. Volgens het OM had de directeur op meerdere momenten kunnen bedenken waarmee hij bezig was.

De rechtbank sluit zich bij het OM aan, maar stelt wel dat de moord aan doodslag grenst omdat hij de moord niet zorgvuldig vooraf had gepland. Ook de schuldgevoelens van Van A. tellen mee in het vonnis.

Over Salland TV

x

Check Also

Heer en Mevrouw Reins-Melenhorst, Schuilenburg 27 in Raalte 60 jaar getrouwd

Afgelopen maandag 19 augustus waren de heer en mevrouw Reins-Melenhorst, Schuilenburg 27 ...