Het CDA maakt zich kwetsbaar als fractievoorzitter Sybrand van Haersma Buma lijsttrekker bij de verkiezingen wordt.

Klink vindt CDA kwetsbaar met Buma

Klink is de eerste vooraanstaande CDA’er die zich uitspreekt over de kandidaten voor het partijleiderschap. Dat zegt CDA-prominent en oud-minister Ab Klink aan NRC Handelsblad. Klink, die altijd tegen samenwerking van het CDA met de PVV was, voorspelt dat politieke tegenstanders kandidaten in de verkiezingscampagne ‘er onvermijdelijk mee zullen confronteren dat zij door de samenwerking met Wilders de geloofwaardigheid van het CDA op het spel hebben gezet en ons internationaal veel schade hebben berokkend.’

Over Salland TV

x

Check Also

Omroep Gelderland en RTV Oost slaan de handen ineen en presenteren: Het debat van het Oosten

In het kader van de komende verkiezingen presenteren Omroep Gelderland en RTV ...