HENGELO - Een 51-jarige vrouw uit Hengelo die zaterdagavond zwaar gewond raakte na een val van een trap is aan haar verwondingen overleden.

Vrouw overleden na val in trapgat

Het ongeval gebeurde in een restaurant in Zutphen. Toen zij na afloop hun jassen wilden pakken, zag het slachtoffer het trapgat over het hoofd en viel van de trap. Hierbij kwam zij ongelukkig terecht. Ambulancepersoneel heeft de vrouw gereanimeerd. Vervolgens is zij naar het ziekenhuis overgebracht. Hier is zij in zorgwekkende toestand opgenomen en later aan haar verwondingen overleden. De politie onderzoekt de precieze oorzaak van dit ongeval.

Over Salland TV

x

Check Also

Zes Koninklijke Onderscheidingen in de gemeente Olst-Wijhe

Aan zes inwoners van de gemeente Olst-Wijhe is een Koninklijke Onderscheiding toegekend. ...