Het Vlaams Belang in België heeft een website opgericht waarop klachten over illegalen worden verzameld.

Vlaams Belang opent meldpunt tegen illegalen

De regering onderneemt te weinig om illegalen het land uit te sturen, aldus de extreemrechtse partij afgelopen dinsdag. De website doet denken aan het meldpunt voor klachten over Oost-Europeanen dat de PVV van Geert Wilders onlangs opende.

Het Vlaams Belang zegt op de website www.meldpuntillegaliteit.be informatie te willen vergaren over ‘misbruik van sociale zekerheid, illegale arbeid, misdaad’ en andere kwesties. Informatie over illegalen moet direct worden doorgestuurd naar de politie, zei de partij van Filip Dewinter.

 

Over Salland TV

x

Check Also

Omroep Gelderland en RTV Oost slaan de handen ineen en presenteren: Het debat van het Oosten

In het kader van de komende verkiezingen presenteren Omroep Gelderland en RTV ...