Omwonenden van het asielzoekerscentrum in Markelo zijn opgelucht dat het asielzoekerscentrum dicht gaat.

AZC Markelo gaat sluiten, omwonenden zijn opgelucht

Het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers heeft maandag als gevolg van de verminderde toestroom van asielzoekers naar Nederland besloten de deuren te sluiten. Buurtbewoners hebben de afgelopen tijd geregeld geklaagd over de huidige bewoners. Ze zouden de omwonenden seksueel hebben geïntimideerd, met de dood hebben bedreigd en spullen gestolen hebben. De omwonenden zijn erg blij dat hier nu een einde aan komt. Het asielzoekerscentrum zal voor 1 oktober zijn deuren sluiten.

Over Salland TV

x

Check Also

Huisartsen in Zwolle, Deventer en Kampen geven coronaprik in GGD-vaccinatielocaties

Huisartsen in Kampen en vier huisartsenpraktijken in Zwolle geven de coronaprik in ...