De nota tegen de leegstand van PvdA is direct koren op de molen van de fractie van Gemeentebelang, die reageerden zaterdag meteen.

Gemeentebelang reageert op PvdA nota

Gemeentebelang doet een dringend appel op de PvdA: Verbeter de wereld, begin bij u zelf!  Een eerste stap naar een gezonde kantorenmarkt ligt in uw eigen handen  en kan  op 21 maart 2012 worden gezet. Door het voorliggende nieuwbouwplan Stadskantoor af te wijzen, gebruik te maken van bestaande kantorenpanden en het vrijkomende oude stadskantoor een woonbestemming te geven, voegt de PvdA de daad  ook daadwerkelijk bij het prachtig gepresenteerde woord. Het persbericht van Gemeentebelang staat hier.

Over Salland TV

x

Check Also

Van woensdag 28 april t/m maandag 3 mei geen trein maar bus: Zwolle-Enschede en Zwolle-Kampen

Van woensdag 28 april t/m maandag 3 mei vinden er werkzaamheden plaats ...